korevaar-installateur-slide-sanitair-1

Installatie van badkamers en sanitair in Sliedrecht, Papendrecht e.o.

Bij het verbouwen van de badkamer komt veel kijken. De installatie van sanitair, het plaatsen van een badkamerradiator, betegelen van de vloer en wanden, maar ook de juiste warmwatervoorziening spelen een belangrijke rol. Onze adviseur komt graag eens bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Ook als het gaat om nieuwe toiletten in bijvoorbeeld een kantoorpand of school, zit u goed bij Korevaar. Ons werkgebied bestrijkt Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Wij plaatsen sanitair en badkamers voor particulieren, verenigingen, scholen, zorginstellingen en bedrijven. Daarbij werken wij enkel met A-merken waardoor een hoogstaande kwaliteit gegarandeerd is. Onze loodgieters en installateurs beschikken over alle benodigde kennis en kunde om de toiletruimte en badkamer te renoveren dan wel nieuw te plaatsen.

Neem contact op
Korevaar installateur sanitair

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen voor het verbouwen van de badkamer of het installeren van sanitair? Neem dan gerust contact met ons op. Korevaar staat voor u klaar in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard..

Neem contact opTop