korevaar-installateur-slide-cv-installatie-2

Cv-ketel installatie in Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht e.o.

Uw gasverbruik is vaak een hoge kostenpost. Door tijdig de oude cv-ketel te vervangen door een energiezuinige HR-ketel, kan de energiebesparing oplopen tot wel 25%. Bovendien worden storingen en hoge reparatiekosten veelal voorkomen. Korevaar is niet aan merken gebonden en adviseert altijd de beste cv-ketel voor uw situatie. Onze installateurs zorgen voor een deskundige installatie in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Deskundig advies

Het vervangen van de cv-ketel is een flinke investering. De prijzen van cv-toestellen lopen sterk uiteen en zijn afhankelijk van het type en het vermogen. Wij zijn niet aan merken gebonden en adviseren u onafhankelijk en gratis wat voor u het beste is. Probeer ook onze cv-ketel wijzer voor een direct online advies.

Korevaar installateur cv-ketel installties

Korevaar installateur cv-ketels

Voordelen vervanging cv-ketel:

  • Lagere stookkosten
  • Voorkomt storingen en hoge reparatiekosten
  • Hoger rendement, dus energiezuiniger
  • Beter voor het milieu

Onderhoud en reparatie

Zorg ook voor regelmatig onderhoud aan de verwarmingsketel. Onnodige slijtage aan onderdelen wordt zo voorkomen, de kans op storingen beperkt en de levensduur van de installatie aanzienlijk verlengd. Bij onverhoopte storingen zorgen wij natuurlijk voor een snelle reparatie.


Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor een onafhankelijk advies. De installateurs van Korevaar installeren, onderhouden en repareren cv-ketels in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Neem contact op


Top