korevaar-installateur-slide-zonnepanelen-1

Installatie warmtepomp in Sliedrecht, Papendrecht, Gorinchem e.o.

Maak gebruik van de gratis warmte in de buitenlucht, bodem of oppervlaktewater om uw woning of bedrijfspand duurzaam te verwarmen. Met een warmtepomp kan veel energie bespaart worden. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bestaat er een passend warmtepompsysteem. Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. De installatie verzorgt Korevaar met name in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Welke warmtepomp?

Welke type warmtepomp geschikt is voor uw situatie hangt af van de beschikbare ruimte, gebruiksdoeleinden en uiteraard het budget. Zo is een warmtepomp die warmte onttrekt aan de bodem vrijwel alleen mogelijk bij nieuwbouw. Een lucht/lucht warmtepomp, waarbij warmte onttrokken wordt aan de buitenlucht, is ideaal bij renovatie.


Professionele installatie

Onze deskundige installateurs zorgen voor een zeer deskundige installatie. Wij leveren altijd maatwerk oplossingen, zodat u kunt uitgaan van het hoogste rendement en de meeste energiebesparing.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van een warmtepomp. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. Ons werkgebied bestrijkt Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Neem contact op

Korevaar installateur warmtepomp

Lees meer over warmtepompen

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top