korevaar-installateur-slide-warmte-terug-winnen-2

Warmterugwinning installatie in Sliedrecht, Papendrecht e.o.

Door kieren, roosters en ramen komt veel koude lucht het huis of kantoor binnen. Het opwarmen van deze lucht is vaak erg kostbaar. Maar dat kan ook anders! Met een ventilatiesysteem met warmteterugwinning kan veel energie bespaart worden. Korevaar installeert WTW-units in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Een ventilatiesysteem met warmteterugwinning gebruikt de warmte van vervuilde, afgevoerde binnenlucht bij de opwarming van toegevoerde verse buitenlucht. Deze lucht voelt nagenoeg hetzelfde aan als de kamertemperatuur. Hierdoor gaat niet alleen het woon- en werkcomfort omhoog, maar bespaart u ook nog eens op de kosten voor verwarming. Warmte gaat niet langer meer verloren!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van warmteterugwinning? Neem dan contact met ons op. Korevaar geeft u graag een gedegen advies op maat. Ook dragen wij zorg voor een perfecte installatie van uw warmteterugwinningsysteem in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Neem contact op

Neem contact op
Korevaar installateur warmte terug winning


Top