korevaar-installateur-slide-zonnepanelen-2

Installatie zonnepanelen in Sliedrecht, Papendrecht, Gorinchem e.o.

Met de tegenvallende rentes op spaarrekeningen, is het verstandig om te investeren in zonnepanelen. Dit levert immers meer op dan geld vastzetten bij de bank. Bovendien bent u met een zonlichtsysteem onafhankelijk van energieleveranciers en draagt u bij aan een beter milieu. Korevaar installeert zonnepanelen van hoge kwaliteit in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Zonne-energie is een gratis en schone energiebron. De cellen in de zonnepanelen zetten zonlicht om in bruikbare energie. De opgewekte energie gebruikt u direct, het teveel aan energie wordt teruggeleverd naar het energiebedrijf. Uw verbruiksmeter loopt achteruit zolang er minder elektriciteit wordt gebruikt dan het zonnepaneel oplevert.

Korevaar installateur zonnepanelen

Korevaar installateur zonnepanelen

Installatie zonnepanelen

Het installeren van zonnepanelen vereist specialisme. Korevaar beschikt over ruime ervaring in het succesvol installeren van zonnepanelen en werkt alleen met A-merken. De zonnepanelen zijn zowel op een schuin dak als op een plat dak te bevestigen. In overleg met u bepalen we hoeveel PV-panelen nodig zijn. Dit is afhankelijk van het beschikbare dakoppervlak en de energiebehoefte.

Onderhoud van uw zonlichtsysteem

Zonnepanelen vergen nauwelijks onderhoud. Eens per jaar de panelen controleren en eventueel reinigen is voldoende. De omvormer, waarmee de gelijkstroom van de panelen wordt omgezet naar 230 volt, gaat doorgaans minder lang mee dan de panelen. In de meeste gevallen is het nodig om de omvormer één keer te vervangen.


Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u ook energie opwekken met zonnepanelen? Neem dan contact op voor een gedegen advies en vrijblijvende offerte. De installatie van zonlichtsystemen verzorgen wij met name in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Neem contact op


Top