korevaar-installateur-slide-home-5

Aanleg ventilatiesysteem in Sliedrecht, Papendrecht, Gorinchem e.o.

Woningen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd dat er van goede ventilatie nauwelijks meer sprake is. Voor een prettig en gezond binnenklimaat is een ventilatiesysteem echter essentieel. Met mechanische ventilatie wordt vervuilde lucht afgevoerd naar buiten. Kiest u voor een ventilatiesysteem met warmteterugwinning, dan kan er tevens veel energie bespaart worden. De aanleg van ventilatiesystemen verzorgen wij met name in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Mechanische ventilatie

Met mechanische ventilatie worden vocht-, schimmel- en gezondheidsproblemen voorkomen. Ventielen die zijn aangesloten op luchtkanalen en een speciale ventilator, zuigen vervuilde lucht constant af naar buiten. Ideaal voor het afvoeren van vieze luchtjes in het toilet en de keuken. Via een standenschakelaar kan de hoeveelheid af te zuigen lucht ingesteld worden. Heeft u al een mechanisch ventilatiesysteem? Dan kan het vervangen van uw huidige systeem door een energiezuinig ventilatiesysteem zorgen voor een flinke besparing op de energierekening.

Korevaar installateur ventilatie

Korevaar-installateur-afbeelding-naast-23

Ventilatie met warmteterugwinning (WTW)

Wanneer vervuilde lucht naar buiten wordt afgevoerd en schone lucht via roosters of ramen naar binnen wordt aangevoerd, kan dit tocht opleveren. De koele buitenlucht moet dus weer opgewarmd worden. Dit is het beste te realiseren met een WTW-unit. Dan wordt de warmte uit afgevoerde lucht gebruikt om de verse binnenkomende lucht te verwarmen. Dit zorgt voor veel besparing op de energierekening.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Korevaar installeert mechanische ventilatie en WTW-units met de grootste vakkundigheid. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw situatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij zijn werkzaam in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Neem contact op


Lees meer over ventilatie

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top