korevaar-installateur-slide-loodgieter-2

Loodgieter in Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht e.o.

Als erkend loodgieter verzorgt Korevaar de aanleg van gas- en waterleidingen, de renovatie van dakbedekking en de vervanging van riolering. Lekkage of verstopping? Ook dan staan we voor u klaar. Verder is ons bedrijf gespecialiseerd in legionellapreventie. Wij zijn werkzaam in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Legionellapreventie

Laat uw waterleidingen altijd aanleggen door een erkende loodgieter. Dan weet u zeker dat de legionellabacterie geen kans krijgt. Als u eigenaar bent van een bedrijf is deugdelijk leidingwater zelfs verplicht. Laat daarom uw leidingen installeren en controleren door Korevaar. Wij kunnen zorgen voor de jaarlijkse verplichte controle van keerkleppen. Ook voeren we indien gewenst een risico-inventarisatie uit.

Korevaar installateur legionelle preventie

Korevaar installateur dakbedekking

Renovatie, reparatie en vernieuwing van dakbedekking

Het dak beschermt uw woning tegen invloeden van buitenaf. Het is dus van groot belang dat deze in goede staat is. Wij vervangen, renoveren en repareren bitumen dakbedekking, plaatsen dakgoten en hemelwaterafvoeren en verzorgen lood- en zinkwerk.

Lekkage

Dakbedekking droogt na verloop van tijd uit onder invloed van het weer. Hierdoor ontstaan op den duur scheuren die daklekkages veroorzaken. Snelle reparatie is zeker bij een lekkage van groot belang. Wij zijn daarom ook snel ter plaatse om het probleem te verhelpen.


Riolering

Schakel Korevaar in voor het ontstoppen of aanleggen van riolering. Ook herstelwerkzaamheden voeren wij voor u uit. Indien noodzakelijk nemen wij de graaf- en straatwerkzaamheden voor onze rekening.

Blusmiddelen

Voor de installatie en jaarlijkse keuring van brandslanghaspels is Korevaar een geschikte partij. Ook poeder- en/of schuimblussers, sprinklerinstallaties en overige brandpreventiemiddelen kunnen wij aan u leveren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan of neem bij een lekkage direct contact met ons op. De loodgieters van Korevaar zijn werkzaam in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Neem contact op

Korevaar installateur brand preventie

Lees meer over loodgieterswerk

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top