korevaar-installateur-slide-ventilatie-onderhoud-1

Onderhoud mechanische ventilatie in regio Sliedrecht

Voor een optimale en veilige werking is regelmatig onderhoud van het ventilatiesysteem erg belangrijk. Na verloop van tijd verzamelen stof en vuil zich namelijk in de luchtkanalen en ventielen. Hierdoor kan de lucht niet meer goed afgezogen worden en zal het systeem onnodig veel energie verbruiken. Het onderhoud van mechanische ventilatie en WTW-units verzorgen wij in de regio Sliedrecht, Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht en Hardinxveld-Giessendam.

Wij adviseren om iedere 6 jaar het ventilatiesysteem te laten reinigen. Daarnaast is het raadzaam om elke 2 jaar een reiniging uit te laten voeren voor de ventilatiebox en ventielen. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van een gezond, fris binnenklimaat. Ook kunnen wij het ventilatiesysteem weer goed voor u afstellen en inregelen.


Onderhoudsabonnement

Voor het periodiek onderhoud van uw mechanische ventilatie unit volgen wij de richtlijnen van de fabrikant, zodat u verzekerd bent van een volledige onderhoudsbeurt. Het onderhoudsabonnement voor ventilatie kan alleen worden afgesloten in combinatie met cv-ketel onderhoud.

Het abonnement omvat de volgende werkzaamheden:

  • reinigen van de ventilatormotor en waaier
  • controle van de elektrische bedrading
  • reinigen ventilatorkastje

Prijs: € 32,00 inclusief 21% BTW
Exclusief het reinigen van de kanalen en afzuigventielen.

Maak gerust een afspraak met onze installateur voor het onderhoud van uw mechanische ventilatie of WTW-unit of sluit hieronder een onderhoudsabonnement af. Ons werkgebied bestrijkt de regio Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Neem contact op

Onderhoudsabonnement afsluiten voor reinigen mv-unit*


* i.c.m. cv-ketel onderhoud.


Top