korevaar-installateur-slide-verwarming-1

Aanleg centrale verwarming in Sliedrecht, Papendrecht e.o.

Voor particulieren, bedrijven, verenigingen en zorginstellingen installeren wij verwarmingssystemen van de hoogste kwaliteit. Ons uitgangspunt bij de aanleg van centrale verwarming is veel comfort tegen zo laag mogelijke energiekosten. Wij plaatsen cv-ketels, radiatoren, convectoren, stralingspanelen, luchtverwarmers en vloerverwarming van vooraanstaande merken. Korevaar is actief in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

De juiste keuze voor verwarming

Gaat u voor convectoren, radiatoren of vloerverwarming? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor bedrijfsruimtes zijn gasgestookte en indirect gestookte luchtverwarmers ideaal. In combinatie met een EcoFan wordt het comfort verhoogd en het energieverbruik verlaagd. Ook stralingspanelen kunnen gebruikt worden om een gehele hal of showroom te verwarmen. Het voordeel is dat de stofcirculatie bij een dergelijk systeem gering is.

Korevaar-installateur-afbeelding-naast-11

Korevaar-installateur-afbeelding-naast-12

Warmwatervoorziening

Naast een aangenaam klimaat, speelt ook de warmwatervoorziening een belangrijke rol. Voor veel warm water is een energiezuinige combiketel of gasgestookte boiler aan te raden. Als u alleen warm water nodig heeft voor in de keuken of pantry, dan volstaat een keukenboiler.

Energie besparen

Hoewel een nieuwe cv-ketel al zorgt voor veel energiebesparing, is er nog meer mogelijk om de energiekosten te verlagen. U kunt veel geld besparen met de volgende maatregelen:

  • Waterzijdig inregelen van de gehele cv-installatie
  • Regeling door middel van klokthermostaten, weersafhankelijke regeling
  • Naregeling met thermosstatische radiatorkranen
  • Installatie van energiezuinige circulatiepompen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor gratis advies aan huis. De installateurs van Korevaar verzorgen de aanleg van centrale verwarming in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Neem contact opTop