korevaar-installateur-slide-voor-wie-5

Korevaar Sliedrecht: loodgieter en installateur voor bedrijven

Werkt het ventilatiesysteem in uw bedrijfspand niet meer naar behoren of is er een nieuwe cv-installatie gewenst? Denk dan eens aan Korevaar Sliedrecht. Wij verzorgen tevens de aanleg van water- en gasleidingen, dakbedekking, sanitaire voorzieningen en duurzame oplossingen. Ons deskundige team van loodgieters en installateurs verzorgen alle denkbare klussen rondom bedrijfspanden in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Van A tot Z

Korevaar Sliedrecht verzorgt iedere installatie van A tot Z. Van het eerste advies en ontwerp tot de uitvoering en nazorg. U vindt bij ons alles onder één dak, zodat u maar één aanspreekpunt heeft voor het gehele project.

Duurzame oplossingen

Flink besparen op de bedrijfskosten voor energie is mogelijk met zonnepanelen, een warmtepomp of circulatiepomp. Korevaar beschikt over ruime ervaring in het succesvol installeren van duurzame oplossingen en werkt enkel met A-merken. In een vrijblijvend adviesgesprek berekenen wij graag hoeveel u kunt besparen. Bovendien gelden er nu aantrekkelijke subsidies.


Korevaar-installateur-afbeelding-naast-4

Centrale verwarming

Een aangenaam klimaat in uw kantoor en/of bedrijfsruimte is onontbeerlijk. Wij zorgen voor de juiste radiatoren of convectoren (met of zonder luchtverversing) en een energiezuinige cv-ketel. Bij nieuwbouw is ook vloerverwarming mogelijk. Voor bedrijfsruimtes plaatst Korevaar gasgestookte of indirect gestookte luchtverwarmers die zorgen voor veel warmtecomfort. Heeft u een showroom? Dan zijn stralingspanelen de ideale oplossing. De stofverplaatsing is bij dit type verwarming immers minimaal.

Service en onderhoud

Na de installatie stopt onze service niet. Zowel het onderhoud van gastoestellen als mechanische ventilatie is bij ons in goed beheer. Bij eventuele problemen zijn wij snel ter plaatse om te zorgen voor een vakkundige reparatie.

Ventilatie

Om een gezond binnenklimaat te bevorderen, is een mechanisch ventilatiesysteem essentieel. Wanneer er gekozen wordt voor ventilatie met warmteterugwinning, kan er veel energie bespaart worden. Zowel de installatie als het onderhoud van ventilatiesystemen is bij ons in goede handen.


Loodgieterswerk

Wij verzorgen loodgieterswerk in de breedste zin van het woord. Van de aanleg van gas- en waterinstallaties, legionellapreventie, dakwerk tot aan het vervangen van de riolering. Ook lekkages en verstoppingen worden snel opgelost. Verder zijn wij de juiste partij voor het keuren van brandslanghaspels, het reinigen van dakgoten en het controleren van gastoestellen.

Sanitair

Zijn de sanitaire voorzieningen in uw bedrijfspand aan vervanging toe? Korevaar Sliedrecht is gespecialiseerd in het nieuw plaatsen en renoveren van sanitair. Wij werken uitsluitend met KIWA goedgekeurde producten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. De loodgieters en installateurs van Korevaar zijn u graag van dienst in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Neem contact op

Korevaar installateur bedrijven ventilatie

Top