korevaar-installateur-slide-voor-wie-6

Korevaar Sliedrecht: loodgieter en installateur voor particulieren

Korevaar Sliedrecht is een echte totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor centrale verwarming, duurzame oplossingen, mechanische ventilatie, loodgieterswerk, dakbedekking, sanitair, service en onderhoud. Hoe groot of klein uw klus ook is, onze loodgieters en installateurs staan altijd paraat. Ons werkgebied bestrijkt Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Loodgieterswerk

Wij snappen als geen ander dat een lekkage of verstopping veel ongemak met zich meebrengt. Gelukkig is de loodgieter van Korevaar altijd snel ter plaatse om het probleem te verhelpen. Verder bent u bij ons aan het juiste adres voor de aanleg van gas- en waterinstallaties, legionellapreventie en dakbedekking.

Sanitair

Voldoet de badkamer niet meer aan uw wensen? Wij helpen u graag bij het ontwerp en de realisatie van uw nieuwe badkamer. Korevaar werkt enkel met vooraanstaande merken en de beste materialen, zodat een topresultaat gegarandeerd is.


Korevaar-installateur-afbeelding-naast-9

Centrale verwarming

Een comfortabel warm huis zonder hoge stookkosten of gezondheidsrisico’s en zonder veel milieubelasting, dat is wat er van uw centrale verwarming verwacht mag worden. Wij adviseren u graag welke cv-ketel, radiatoren, convectoren of vloerverwarmingssysteem geschikt zijn voor uw situatie.

Ventilatie

Voor een gezond leefklimaat is het belangrijk dat vervuilde lucht wordt afgevoerd en schone lucht wordt aangevoerd. Wij installeren en onderhouden mechanische ventilatiesystemen, maar ook ventilatiesystemen met warmteterugwinning. Deze laatste oplossing zorgt voor veel energiebesparing.

Service en onderhoud

Met regelmatig onderhoud bent u altijd verzekerd van een optimale werking van de cv-ketel. Bovendien zorgt regelmatige controle voor een hoger rendement, energiebesparing en een langere levensduur. Bij een storing wordt u uiteraard altijd snel geholpen door een ervaren servicemonteur.

 

 


Duurzame oplossingen

Energie besparen en tegelijkertijd uw steentje bijdragen aan een beter milieu? Informeer eens naar de mogelijkheden van zonnepanelen. Wij beschikken over een ruime ervaring in het succesvol installeren van zonlichtsystemen en werken uitsluitend met A-merken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. De loodgieters en installateurs van Korevaar zijn werkzaam in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Neem contact op

Korevaar-installateur-afbeelding-naast-10

Top