korevaar-installateur-slide-voor-wie-7

Korevaar Sliedrecht: loodgieter en installateur voor verenigingen/scholen

Een prettig klimaat in de kantine, bestuurskamer, klaslokaal of sportzaal is belangrijk. Wij verzorgen de aanleg van centrale verwarming en ventilatiesystemen met de grootste deskundigheid. Ook de installatie van sanitaire voorzieningen, het verhelpen van verstoppingen en het plaatsen van duurzame oplossingen kunt u aan ons uitbesteden. Voor verenigingen en scholen in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard staan onze loodgieters en installateurs in de startblokken!

Duurzame oplossingen

Zonnepanelen, warmtepompen en circulatiepompen zorgen voor veel energiebesparing. Wij komen graag eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunt u uitgaan van een perfecte installatie.


Korevaar-installateur-afbeelding-naast-5

Centrale verwarming

Voor iedere situatie is er een juiste verwarmingsoplossing voorhanden. Zo zijn gasgestookte of indirect gestookte luchtverwarmers ideaal voor (sport)zalen, terwijl convectoren met luchtverversing een uitkomst zijn voor klaslokalen. Korevaar adviseert u graag!

Service en onderhoud

Regelmatig onderhoud garandeert een probleemloze werking van centrale verwarming en het ventilatiesysteem. Korevaar is de juiste partij voor het onderhoud van bijvoorbeeld gastoestellen, mechanische ventilatie en voor de controle van brandslanghaspels. Bij eventuele storingen zijn wij snel op locatie om te zorgen voor een vakkundige reparatie.

Ventilatie

Voor de beste prestaties is een optimaal en gezond binnenklimaat een must. Kies daarom voor een mechanisch ventilatiesysteem of voor ventilatie met warmteterugwinning. Zowel de installatie als het onderhoud van ventilatiesystemen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.


Loodgieterswerk

Als allround loodgietersbedrijf ontzorgen wij op het gebied van gas- en waterinstallaties, riolering, legionellapreventie en dakbedekking. Bij lekkages en verstoppingen is Korevaar snel ter plaatse. Ook nemen wij het onderhouden van gastoestellen, ventilatiesystemen en brandhaspels voor onze rekening.

Sanitair

Goede sanitaire voorzieningen zijn onmisbaar in een school, kantine of sporthal. Korevaar Sliedrecht is 100% thuis in het nieuw plaatsen en renoveren van sanitair. Wij werken uitsluitend met KIWA goedgekeurde producten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. De loodgieters en installateurs van Korevaar zijn u graag van dienst in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Neem contact op

Korevaar-installateur-afbeelding-naast-6

Top