korevaar-installateur-slide-voor-wie-8

Korevaar Sliedrecht: installateur en loodgieter voor zorginstellingen

Voor zorginstellingen is het van groot belang dat de verwarmingsinstallatie en het ventilatiesysteem altijd naar behoren functioneren. Mocht er sprake zijn van een storing, dan is een snelle actie essentieel. Korevaar neemt u graag alle zorg uit handen. De dienstverlening omvat ontwerp en advies, installatie, service en onderhoud. Ons werkgebied bestrijkt Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Duurzame oplossingen

Het energieverbruik kan in zorginstellingen hoog oplopen. Door het toepassen van duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen of een warmtepomp kan de energierekening flink lager uitvallen. Wij adviseren u graag welk duurzaam systeem het meest geschikt is voor uw zorginstelling.


Korevaar-installateur-afbeelding-naast-7

Centrale verwarming

Voor zorginstellingen installeren wij efficiënte verwarmingssystemen die zorgen voor op en top comfort. Zo plaatst Korevaar convectoren en radiatoren met of zonder luchtverversing. Wanneer een geringe stofcirculatie gewenst is, zijn vloerverwarming of stralingspanelen juist een uitkomst.

Ventilatie

Een gezond binnenklimaat valt of staat met goede ventilatie. Zeker in de zorg is een goedwerkend ventilatiesysteem onontbeerlijk. Wij plaatsen zowel mechanische ventilatiesystemen als ventilatie met warmteterugwinning. Ook het onderhoud kunt u aan ons toevertrouwen.

Service en onderhoud

Voor absolute zekerheid en een optimale veiligheid raden wij aan uw technische installaties regelmatig te laten onderhouden. Korevaar is de aangewezen partij voor zowel het onderhoud als de reparatie van gastoestellen, mechanische ventilatie en brandhaspels.

 


Loodgieterswerk

Korevaar is een expert als het gaat om de aanleg van gas- en waterinstallaties, riolering, legionellapreventie en dakbedekking. Onze loodgieter zorgt tevens voor een snelle oplossing bij lekkages en verstoppingen.

Sanitair

Goede sanitaire voorzieningen zijn een absolute vereiste in een zorginstelling. Korevaar zorgt als geen ander voor een nette, professionele installatie én renovatie van sanitair. Wij werken uitsluitend met KIWA goedgekeurde producten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. De loodgieters en installateurs van Korevaar zijn werkzaam in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Neem contact op

Korevaar-installateur-afbeelding-naast-8

Top